Healing en Massage

Shamballa Healing - Lisette Stam

 

Shamballa healing

is niet alleen een manier om te genezen (fysiek, emotioneel en spiritueel), maar ook een manier om spiritueel te groeien. Shamballa is namelijk onvoorwaardelijke kosmische liefde en helpt jou herinneren wie je daadwerkelijk bent. Een bron van licht. Shamballa helpt je loslaten, doorbreken, opladen en in balans komen. Het helpt je de liefde voor jezelf te ervaren en jouw plek in de wereld te accepteren.

Over mij, Lisette:

Geboren en getogen in het uiterste Zuiden en inmiddels geworteld in Gouda. Dat geeft een mooie mix van Limburgse zachtheid en Rotterdamse nuchterheid. Ofwel: spiritualiteit, maar dan met de niet lullen maar poetsen mentaliteit 😉. Verder sta ik bekend als de crazy bunny lady, word ik 1000x per dag mamma genoemd, heb ik twee linkerhanden en struikel ik met regelmaat over mijn eigen voeten. Naast mijn werk als healer, ben ik schrijfster, coach en train ik ondernemers om vanuit hun ziel te ondernemen, en werk ik als vrijwilliger in de wildopvang. Vervelen doe ik me dus niet zo snel. 

https://www.lisettestam.nl