Save The Date voor Winter Solstice

We zijn enorm blij om derde live editie van het Kundalini Yoga Winter Festival aan te kondigen!

Zet in je agenda:

Datum: 16 t/m 18 december

Locatie: Kasteel De Berckt

Tijdens het KY festival in Frankrijk zijn nieuwe en frisse ideeen ontstaan voor de invulling van het programma, je hoort er binnenkort meer over vie de website en social media.

  • All inclusive

    Tijdens dit weekend is alles inbegrepen. De sadhana’s, workshops, mantra concerten. Twee overnachtingen én heerlijke vegan maaltijden. We creëren het festival met elkaar, voor elkaar. Iedereen doet een sevataak en is onderdeel van de gemeenschap die we deze 3 dagen vormen.

  • Voor iedereen toegankelijk

    Het festival verwelkomt iedereen. Er is een diversiteit in aanbod en ook kinderen zijn welkom. Er zijn SEVA tickets beschikbaar, waarbij je korting krijgt op je ticket in ruil voor jouw hulp tijdens het festival.

  • Jouw ervaring telt

    Het maakt niet uit of je iets nieuws probeert of dat je al een ervaren yogi bent. De workshop leiders zijn zeer ervaren in het begeleiden van beginners en gevorderden. De sfeer is open, vriendelijk en positief zodat jij jouw ervaring aan kan gaan. Tijdens het festival kan je kennismaken met de Yogic Lifestyle.

Kids op 't festival

Neem je gezin mee naar het yoga festival, even helemaal eruit in de natuur, midden in het land.

Voor jou als ouder inspirerende workshops en mooie meditaties, voor de kids is er een leuk

Seva

We organiseren dit festival voor elkaar, met elkaar. Heb je zin om mee te helpen? We zoeken nog mensen die helpen bij de coördinatie van het parkeren, het kinderkamp, de gurdwara en de keuken. Je bent ook welkom om bij te dragen aan het programma. Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de pagina als je wil deelnemen in het organisatie team of als je een workshop wil geven. 

Celebrate Peace

Practicing peace, like everything else in life, is about finding balance;

Balance between doing & undoing,

Between being & becoming.

This is about moving and being in flow with the energy of the universe.

Lees meer over het thema (ENG)

Yogi Tea

Tijdens het Kundalini Yoga Zomer festival kan je de hele dag gratis YOGI TEA® drinken. We zijn ontzettend blij met de sponsoring van YOGI TEA®. Na de orginele YOGI TEA® naar
ayurvedisch recept (met kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper) zijn er inmiddels 44 verschillende soorten YOGI TEA® smaken!

Lees meer over Yogi Tea

Neem contact met ons op