Closing the Bones ceremonie

Een Closing the bones massage is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden in alle stadia van het leven. Dit mooie ritueel zal gestagneerde energie en spanningen losmaken. Ze zal je terug in je centrum brengen, helpen bij het loslaten van wat je niet nodig hebt en je het gevoel geven dat je weer een geheel bent.

Voorbij het fysieke, is er een spiritueel aspect aan Closing the bones. Het creëert een veilige ruimte voor een vrouw om zich ondersteund te voelen en om gevoelens los te laten. Het sluit symbolisch een bepaalde periode af.

De oorsprong van deze massage ligt in Latijns-Amerika, waar het tot wel 6 keer gegeven wordt aan vrouwen in de 40 dagen post-partum periode om hun heupen en heel het lichaam energetisch en fysiek te helpen sluiten na de bevalling.

Je heupen en de rest van je lichaam zullen gemasseerd en gewiegd worden met Rebozo’s, handgewoven sjaals uit Latijns-Amerika. Er zit ook een korte oliemassage van de buik- en heupen bij. We sluiten af met het inwikkelen van je lichaam met meerdere Rebozo’s en een rustmoment.

Dit is een verkorte versie van het traditionele 2 tot 3uur durende ritueel.

Je kan een sessie afrekenen via

https://www.kundaliniyogafestival.nl/products/healing