Healing en Massage

Shiatsu Stoel Massage - Adelien en Sascha

Genieten en voelen met shiatsu stoel massage

Net als vorig jaar zijn Adelien en Sascha weer aanwezig op het kundalini yoga festival! Ze geven shiatsu stoel massages en volgen zelf ook workshops tijdens het festival. Je bent welkom om even te voelen, niets te hoeven en alleen maar te genieten.

Net als vorig jaar zijn we met onze ergonomische massagestoelen weer aanwezig op het KundaliniYogaFestival NL! We gaan Shiatsu stoelmassages geven en Kundalini Yoga workshops volgen. 

Een Shiatsu-behandeling bij ons duurt een half uur. Je bent van harte welkom om even te voelen, te genieten en niets nodig te hebben ... een time-out. Onze professionele handen brengen rust, eenvoud en doen wat op dat moment nodig is. Je kunt gewoon je kleren aanhouden, er wordt geen olie gebruikt.

Shiatsu:

  • betekent duim, verbinding en druk,

  • kan je door de kleding heen ontvangen,

  • is een massagevorm ook wel aangeduid als drukpunt massage,

  • is net als acupunctuur gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze.

In de Chinese Geneeswijze werk je met Qi, de levensenergie die door de meridianen, de energiebanen door het lichaam stroomt. De energiestroom kan uit balans of geblokkeerd zijn door diverse oorzaken. Klachten ontstaan wanneer je lichaam de disbalans niet zelf kan herstellen. Shiatsu en Kundalini Yoga hebben raakvlakken. Het opent de energiebanen en de levensenergie kan stromen. De Kundalini Yoga en Shiatsu zijn met elkaar verbonden.

We hopen je voor een Shiatsu stoelmassage of in een workshop op het Kundalini Yoga Festival in Baarlo te ontmoeten. !

 

Adelien Cobben:

In de jaren 90 leerde ik al de transformerende kracht van de Kundalini meditaties kennen. Blij verrast was ik dan ook, toen Rinske Freriks les ging geven in Wageningen  en ik de draad weer kon oppakken! Ondertussen was ik Shiatsu therapeut geworden en ben mij steeds meer open gaan stellen voor het pad wat ik nog steeds bewandel. Ik heb ervaring (10 jaar) in eigen praktijk en als Shiatsu stoelmasseur bij bedrijven, mijn wekelijkse werk. Shiatsu is de basis van mijn behandelingen, invloeden zijn ook o.a Thaise massage, ademhalingstherapie, klanken en sjamanisme. www.adelien.nl 

Sascha de Bock:


Vanuit mijn Indische roots ben ik opgegroeid met Pitjit, de Indonesische massage. Sinds 2000 heb ik me in diverse oosterse massages geschoold en heb ik een praktijk aan huis in Bennekom. Sinds vijf jaar geef ik ook stoelmassages. Ik ben een gediplomeerd NGS Wellnessmasseur, Bedrijfsstoelmasseur en Shiatsu-stoelmasseur.  Mijn massages geef ik met oprechte liefdevolle aandacht ook op verwendagen in (Indische) tehuizen, bedrijven, beurzen en festivals. Ik ben aangesloten bij het Nederlandse Genootschap voor Sport- en Wellnessmasseurs.