Praktisch

Het festival begint bijna!

Belangrijk:

Bekijk de laatste info en paklijst hier.

Bekijk het programma hier.

Bekijke de plattegrond van het festival terrein hier.

****

Het Festival Ticket geeft je toegang tot het Kundalini Yoga Zomer Festival van 17 juni tot en met 19 juni.

Je krijgt hiervoor:

- Toegang tot alle workshops, sadhana's en concerten

- alle maaltijden

- Een bed in de accommodatie op een slaapzaal of een kampeerplek. (Adres van de locatie onderaan de pagina)

- Alle festival maaltijden in langhar stijl, lees hieronder meer over het speciale eten tijdens het festival.

- Onbeperkt gratis Yogitea

- Een onvergetelijke ervaring

Seva

Het festival wordt door ons allemaal beleeft én gemaakt. We vragen je daarom om een SEVA taak te kiezen bij het boeken van ticket. Dit is een taak die je uitvoert met een groep, tijdens het festival als een verbindende en gezellige bezigheid. 

Het concept van onzelfzuchtig dienen staat centraal in veel spirituele tradities. Onzelfzuchtige dienstbaarheid biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met iets buiten jezelf en het Universum in alles te dienen. 

Eten tijdens het festival

Bij je ticket zitten alle maaltijden
inbegrepen. We serveren het speciale Solstice Dieet met gerechten en ingrediënten die je lichaam ondersteunen in het proces van reinigen en naar binnen keren. Het ontbijt bestaat uit een speciale Solstice soep van aardappelen, groenten en kruiden. Je krijgt hierbij bananen en sinaasappels die je bij je ontbijt kan nuttigen of later op de dag. In de middag is er een groente of fruit snack en in de namiddag wordt er een kitcharee geserveerd met salade, groente en de Famous Hot Sauce.

De maaltijden zijn vegan en voor de kinderen is er een speciaal menu met andere, toegankelijke maaltijden. We kunnen geen rekening houden met speciale diëten.

Tijdens het festival is er 24/7 Yogitea beschikbaar. Neem hiervoor zelf een theemok/beker mee.     

Voorafgaand aan het festival krijg je uitgebreide informatie toegestuurd per mail met het definitieve programma, wat je mee moet nemen en wat je van dag tot dag kan
verwachten. 

Koop nu je ticket

Water

Het wordt mooi weer, dus genoeg drinken is belangrijk tijdens het festival. En dan vooral genoeg schoon drinkwater. Want we bestaan tenslotte voor 75% uit water.

Daarom is Ingrid Kersten op zaterdag en zondagmiddag aanweizg op het festival met haar kennis en inzichten omtrent het belang van het drinken van schoon water.

Met haar water apparaat kan je je eigen fles onbeperkt gratis vullen met gefilterd en geïoniseerd alkalisch water.

Je kan ook een BPA vrije waterzak van 5 liter bij haar kopen en deze laten vullen.

Zo’n zak is herbruikbaar en kost tien euro. Kan je even voort of mee naar huis nemen :-)

Waar moet je zijn?

Groepsaccomodatie De Stulp,

Hilversumsestraatweg 1 A

3744 KB Baarn

Aanwijzingen:

Als je op de Hilversumsestraatweg straatweg rijdt

* vanaf A1 eerste links

* vanaf A27 dan eerste rechts

Naar de Zevenlindenweg

Let op

Sla direct links af zodat je parallel rijdt aan de Hilversumsestraat. Dit is een doodlopende weg. Je rijdt ongeveer een kilometer het bos in naar de accomodatie.

Bij de meeste navigatiesystemen wordt je na het verlaten van de Hilversumsestraatweg verkeerd geleid naar kamperterrein de Zeven Linden.

Volg bij het verlaten van de Hilversumsestraatweg de borden "Yoga Festival" en ga direct weer linksaf en rij nog een stukje parallel aan de Hilversumsestraatweg.

(En rij dus niet de Zevenlindenweg helemaal inrijden het bos in!)

Advies: Navigeer via Google

Reizen per OV:

Geef bushalte "Bosbad" in Baarn op in je reisplanner. Er gaan bussen vanaf verschillende stations oa. in Hilversum (maar niet vanaf station Baarn!) Vanaf de bushalte is het een fijne wandeling van 15-20 minuten, door het bos, naar de accommodatie.

NB bij het verlaten van de Hilversumsestraatweg de borden Yogafestival volgen, dus niet helemaal de Zevenlindenweg inlopen het bos in! Er is tussen 16.30 en 18.30 op vrijdagavond bagage vervoer vanaf het eerste bord “Yogafestival”.