Persbericht 2019

 

Beleef deze winter het grootste indoor Yoga Festival van Nederland!

Na een succesvolle primeur in 2018 wordt dit jaar de tweede editie van het 5-daagse Kundalini Yoga Festival georganiseerd op Kasteel de Berckt te Baarlo.

Het Festival

Kundalini Yoga kenmerkt zich in tegenstelling tot veel andere soorten yoga door de veelzijdigheid aan oefeningen, dat is terug te zien in het gehele festival. Zo komen er ruim 50 leraren uit binnen,- en buitenland, zijn er inspirerende sprekers, live-muziek van bekende artiesten, meditatielessen, workshops over healing, ontspannende yoga-oefeningen en veel meer. Naast workshops waaraan alle deelnemers kunnen meedoen in de grote zaal van het kasteel, zijn er soms wel 10 verschillende soorten sessies op hetzelfde moment, waardoor iedere deelnemer zijn eigen programma kan samenstellen.

Niet alleen workshops

Voor hen die even genoeg workshops bijgewoond hebben, is er een bazaar om wat te struinen, een theelounge om te ontspannen en als je echt wilt bijkomen boek je een massage of healing bij een professioneel behandelaar.

Warme sfeer

Het geheel vindt plaats in het zuiden van Nederland op Kasteel de Berckt, een perfecte locatie voor deze dagen van bezinning. Door de muziek, de sfeervolle workshopruimtes, het samen eten, de verschillende verbindende sessies en de aanwezigheid van zoveel gelijkgestemden ontstaat er een heerlijk warme sfeer tijdens het festival. Kinderen zijn daar zeker onderdeel van, er is dan ook een fantastisch kinderprogramma dat aan verschillende leeftijdsgroepen ruimte biedt om onder professionele begeleiding plezier te maken. Kasteel de Berckt heeft speciaal voor hen namelijk naast veel binnen- en buitenruimte ook een kleine dierenweide en een kippenwagen. Ouders kunnen zich daardoor met een gerust hart volledig overgeven aan de workshops.

Reserveer nu nog met korting:

Het festival start 19 december in de middag en eindigt de 23ste in de ochtend. Je kan kaarten kopen voor het gehele festival, alleen het weekend of voor 1 dag. Er zijn nog enkele kaarten met vroegboek-korting te reserveren, kijk snel op www.kundaliniyogafestival.nl.

Noot voor de redactie: interviews zijn mogelijk met Wouter den Dulk en/of Sat Kirtan Kaur. Journalisten zijn welkom op het festival na overleg. Zie ook www.kundaliniyogafestival.nl of bel met Wouter den Dulk op 06-51903101. Mailen kan ook; info@kundaliniyogafestival.nl