Online Healing Area

Tijdens dit Kundalini Yoga Festival bieden we twee soorten online healings aan, een Karam Kriya Consult en een Sat Nam Rasayan healing. Je krijgt als deelnemer de links te zien in het Calendly boekingssysteem. Hierop staan de beschikbare healings en consult mogelijkheden. Je kunt een slot reserveren met daarbij vermelding van je naam, e-mailadres en mobiele nummer. Door de betreffende healer wordt contact met je gezocht om een 1op1 verbinding tot stand te brengen. Dit kan via Zoom , Teams, Mobiel, Skype of WhatsApp. Afhankelijk van de voorkeur van de healer. Na de sessie ontvang je een tikkie waarmee je de donatie kunt overmaken. De bijdrage voor een Sat Nam Rasayan healing van 30 minuten is minimaal €25,- per sessie en voor een Karam Kriya consult van een uur minimaal €40,- . Deze gelden komen ten goed aan de Festival Organisatie. Voor de healing/consult adviseren we een rustige warme plek en geen eigen muziek. Voor een SNR healing daarnaast nog je yoga mat, een dekentje en iets om je voeten warm te houden.

1. Sat Nam Rasayan Healing
Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet, de healingmethode van de Kundalini Yoga traditie. Letterlijk betekent Sat Nam Rasayan: Diepe Ontspanning in Waarheid. Kundalini Yoga is o.a. bedoeld om je mind naar een pure staat van Zijn, een staat van Stilte, Shuniya, brengen, waarin de waarneming direct is en ook compassie aanwezig is. Deze staat van zijn gebruiken we in de Sat Nam Rasayan voor de healing. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de cliënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de cliënt zich op en ontstaat er diepe harmonie.
Als je een healing krijgt mag je ontspannen gaan liggen. De healer maakt online contact met je. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie. De healing duurt 15 á 20 minuten.

2. Karam Kriya Consult
“Numerology is the future of all counselling. It is the oldest system known to humanity, the most sacred and the most accurate. You can learn to change people’s destiny.”
-Yogi Bhajan-

Wanneer?
Bij persoonlijke vragen over jezelf, keuzes waar je voor staat, conflicten binnen in jezelf, veranderingen die gaande zijn in je leven, vastlopen in herhalende negatieve patronen enz.

Wat is het?
Tijdens een karam kriya consult kun je in gesprek over een onderwerp dat je momenteel bezighoudt, verward of dwarszit. De Karam Kriya Consulent luistert en reageert vanuit kennis van cijfers.
Karam kriya is gebaseerd op de leer van Yogi Bhajan. Het is een vorm van toegepaste numerologie die een spirituele psychologie mogelijk maakt en is ontwikkeld door Shiv Charan Singh.
Ieder cijfer heeft zijn eigen sfeer en terminologie en doordat de Karam Kriya Consulent hier op let en hier mee werkt kunnen er onverwachte verbanden gelegd worden. Het is een helende conversatie die leidt tot nieuwe doorvoelde inzichten en tot handvaten voor het dagelijkse leven. Een karam kriya consult wordt vaak beleeft als een meditatieve, transformerende ervaring. Na een gesprek kun je eventueel zelf aan de slag met oefeningen, tips of meditaties.

In algemene zin is een consultatie er op gericht om de weg vinden naar jouw bestemming en op bewuste wijze jouw hoogst persoonlijke en hoogste potentieel na streven. Een consultatie duurt ongeveer een uur. Het is aan te raden om voor de consultatie te bedenken welke vraag je centraal zou willen stellen.