Kundalini Yoga Nederland

Kundalini Yoga Nederland

KYN is een beroepsvereniging voor Nederlandse Kundalini Yoga leraren. Het doel is de Nederlandse kundalini yoga sangat (gemeenschap) te verbinden, informeren en inspireren. Door lid te worden verbind je je met de expertise en ervaring van de Nederlandse kundalini yoga gemeenschap.

Iedere kundalini yoga leraar kan lid worden van KYN wanneer je de Level 1 KRI Kundalini Yoga Teacher Training met een certificaat hebt afgerond. Ook als je nog in opleiding bent, ben je van harte welkom om je aan te sluiten als aspirant lid.
https://www.kundaliniyoganederland.nl/

YogiHosting

YogiHosting

Webhosting & Webdesign, for Yoga professionals

You put your love and positive energy into your website. We host your website on a server that is hosting only positive websites, websites who aim to improve the spiritual wellbeing of people.

YogiHosting takes good care of your website. We’ll do the backups, updates and take care of security. Your website will be running on a safe, stable and fast webserver, managed by professionals yogi’s who love what they do!

10% korting voor KYN leden op het gehele aanbod op onze website, zo lang je lid bent van KYN.

https://www.yogihosting.eu

 

Yogi Tea

Yogi Tea

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie.
https://www.yogitea.com/nl

Yoshiko Home

Yoshiko Home

Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust. Daar sluit onze collectie naadloos op aan. Home ware met net dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt in je eigen huis.

https://yoshikohome.com

Buro Acting

Buro Acting

Buro Acting is een trainingsacteursbureau en richt zich op persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling in Training en Persoonlijke Groei. Emotie en Agressie Trainingen maken hier onderdeel van uit. Geregeld worden tijdens de workshops Trainingsacteurs ingezet. Eigenaar Rinco van der Baan geeft daarnaast wekelijks Mindfulness, Verbal Judo en Kundalini workshops en groepslessen. Ook geeft hij les aan studenten als Gastdocent op het ROC Amsterdam. Buro Acting is niet regio gebonden maar landelijk inzetbaar als trainer / coach voor klanten en opdrachtgevers. Rinco is aangesloten bij de Ethische Kring voor Coaches en het CRKBO.
InvestInYoga

InvestInYoga

InvestInYoga, you deserve it, is het motto van Sat Kirtan Kaur Khalsa. Al jarenlang zet zij zich in om het bedrijfsleven bewuster, relaxter en gezonder te maken, dmv de Kundalini Yoga tools. Oprichster Sat Kirtan is auteur van het boek "Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less" en leidt anderen op tot NineMinMax Business Yoga Specialist. Zowel haar boek als haar training zijn KRI gecertificeerd.
Den Dulk en Partners

Den Dulk en Partners

Den Dulk & Partners is opgericht door Wouter den Dulk. De filosofie en aanpak stonden direct vast; de nadruk niet leggen op het financiële aspect, maar redeneren vanuit het persoonlijke aspect. Hierdoor staat de cliënt centraal en volgen op natuurlijke wijze passende financiële oplossingen.

Informatie voor sponsors

Dank je wel dat je het Kundalini Yoga Festival in Nederland een warm hart toedraagt en je je steentje hieraan wil bijdragen om het ook daadwerkelijk mogelijk te maken dat er deze Winter de Solstice in Nederland is van 19-23 dec.
Want met jouw hulp wordt het festival mogelijk gemaakt.

Je kan op verschillende manieren het festival sponsoren.

  1. Door hoofdsponsor te worden. Als hoofdsponsor plaatsen we je naam prominent in beeld en zullen we je naam ook noemen in de uitingen op social media en tijdens het festival en krijgt jouw dienst of product een prominente plaats en aandacht. Alleen bedrijven die diensten/producten aanbieden die passen in de filosofie van de Kundalini Yoga kunnen hoofdsponsor worden. Neem contact met ons op als je hier interesse voor hebt.
  2. Door een vrijwillige bijdrage te leveren voor de kosten die gemaakt worden om de locatie te huren. Hiervoor is in totaal een bedrag van circa 10.000 euro nodig. Je kan dit zien als Gurudakshina, waarbij je een deel van je inkomsten teruggeeft aan de bron.
  3. Door een advertentie te plaatsen in het programmaboekje. Met jouw support wordt het mogelijk om het programmaboekje af te drukken. We hebben verschillende opties, hele pagina, halve pagina of een kwart pagina. De prijzen en afmetingen staan op de volgende pagina. Naast dat we je advertentie in het programmaboekje zetten, kom je ook op de website te staan en kun je een post aanleveren over jouw dienst/product die we delen op social media.
  4. Door jouw producten/diensten aan te bieden op de bazaar. Hiervoor zijn tafels beschikbaar. Je betaalt per m2 20 euro. Klik hier voor alle informatie.

Extra info voor de advertenties:
Alle advertenties moeten uiterlijk 20 november 2019 bij ons zijn, om er zeker van te zijn dat ze in het boekje opgenomen kunnen worden. Zorg ervoor dat alle beelden minimaal 300DPI en in de kleurstelling CMYK zijn.

  • Volledige pagina: 350 euro
  • Halve pagina: 225 euro
  • Kwart pagina: 125 euro

Alle diensten en producten die we in het programmaboekje opnemen, moeten betrekking hebben op de 3HO (Happy, Healthy & Holy) levensstijl, zoals onderwezen door Yogi Bhajan. De plaats in het boekje is definitief, nadat jouw betaling gedaan is.

Je betaling kan gedaan worden door het bedrag over te maken op:
NL 52 ABNA 0832 6248 29, Stichting Kundalini Yoga Festival Nederland o.v.v. Winter Solstice 2019 advertentie programmaboekje.