In deze workshop wordt het chanten van mantra’s afgewisseld met uitleg over de thema’s die in 2021 een belangrijke rol zullen spelen. We kijken vooruit en geven mantra’s mee als houvast, als ondersteuning om de uitdagingen van het nieuwe jaar aan te gaan.

Naast dat de cijfers iets zeggen over de talenten, angsten en karma van een persoon, is het ook toe te passen op de cijfers van het jaar. Het afgelopen jaar (2020) stond in het teken van 2/ nee (2 is nee), en de daarbij horende dualiteit. Een jaar waar groepen mensen overal ter wereld tegenover elkaar stonden, waar polarisatie een veelgenoemd woord was. Het was ook een jaar van niet weten en onzekerheid. Een jaar waarin we wereldwijd werden gedwongen stil te staan, om naar binnen te keren en ons te verbinden aan de neutral mind (2+0+2+0=4).

2021 is  een jaar waar we weer in actie komen en waar thema´s als hoop, positiviteit (maar ook woede), verbinding, het fysieke lichaam, chanten, vreugde en aanpassingsvermogen de boventoon zullen voeren. Chanten kan verschillende dingen in je losmaken.  Vreugde, verbinding maar ook loslaten, diep voelen, verlangen.

Lieselot Harimandir werd als tiener gegrepen door de kracht van mantra’s en die lieten haar niet meer los. Ze zingt al jaren mantra’s. Gewoon voor zichzelf of voor groepen mensen. In samenspel met haar man Mario op percussie en Maarten op de gitaar vormen ze de groep Harimandir. Naast zangeres is ze ook moeder van 4 kinderen, verhalenvertelster, creatieve duizendpoot en yogaleerkracht. Hun authentieke weg bracht al vele wonderlijke ontmoetingen met zich mee. Zo speelt en begeleid Lieselot al enkele jaren samen met Gurudass Kaur het mantra koor en de all camp yoga in Frankrijk en speelde ze samen met Hansujot Singh en Mirabai Ceiba. Op www. toverwijsje.be ontdek je waar je ze nog kan ontmoeten.

Sada Sat Simran Kaur werd voor het eerst aangetrokken tot Yoga en Meditatie op de leeftijd van 18 en heeft zich sindsdien verdiept in de spirituele beoefening en filosofie van Yoga. Naast docent Levensbeschouwing is zij Karam Kriya docent/ consulent en geeft zij Sat Nam Rasayan healings.

Voor meer info over Karam Kriya ga naar: http://satnamyogavolendam.nl/trainingen/karam-kriya-consultancy-training/

Harimandir Kaur en Sada Sat Simran Kaur