“This Numerology is so simple that if you know how to calculate it, you don’t have to go through psychoanalysis and you can just simple write it down and know it and work it out.” – Yogi Bhajan

Naast dat de numerologie volgens Karam kriya iets zegt over de talenten, angsten en karma van een persoon, is het ook toe te passen op de cijfers van het jaar.
Het nieuwe jaar wordt door mensen wereldwijd gezien als een kans om het leven een nieuwe focus, richting te geven en om nieuwe zaadjes te planten.

Tijdens de workshop kijken we daarom vanuit het perspectief van Karam Kriya naar thema’s voor 2020: 2+0+2+0= 4. Thema’s die bij het cijfer twee en vier, de negative en de neutral mind horen. Zoals de kracht van gebed, commitment, sanghat en seva maar ook pijn, onverschilligheid, cold depression en gevoelloosheid. Wat hebben deze thema’s met elkaar te maken? Hoe versterken ze elkaar in positieve en negatieve zin? Wat betekenen deze thema’s voor jou persoonlijk? Welke kansen en welke uitdagingen heeft 2020 jou te bieden?

Geef jezelf een mooi kerstcadeau en laat je inspireren door de magische taal van de Cijfers. Ga, ondersteunt door de waarden van de Sikh Guru’s en de principes van de Mul Mantra, vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet!

Over Karam Kriya:

Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Yogi Bhajan. Het maakt gebruikt van de universele principes van de cijfers, de Mul Mantra, de 10 Sikh Guru’s en de 10 Sprirituele Lichamen.

Ga voor meer info over Karam Kriya of voor een persoonlijk consult naar:  http://satnamyogavolendam.nl/yoga-therapie/karam-kriya-consultancy
Mail: satnamyogavolendam@gmail.com

“It takes a Sat Sanghat to blend the individual light with the Universal Light” – Shiv Charan Singh