We gaan de shabad (transformerende mantra) ‘Jai Tegang’ 2,5 uur lang chanten voor zegeningen op je pad.

Ja, dat is best lang.

Het is precies 10% van je dag. Je biedt dit aan aan je hogere zelf. Je onderbewuste gaat door een diepe reiniging, zodat de transformatie ook blijvend is. Mantra’s/chants creëren een bijzondere vibratie, frequentie. Je geest kan niet anders doen dan mee gaan in de trilling.

De mantra “Jai Te Gang” is een ongelooflijk krachtige manier om door de negativiteit en de duisternis om je heen te snijden. Het maakt niets uit of het door je eigen geest is gecreëerd of door de geest van de mensen om je heen. Het channelt de kracht van het kosmische zwaard, waarvan de energie door negativiteit en duisternis snijdt. Er blijft alleen licht en zegening op je pad over.

Je kan deze mantra liggend, zittend of staand chanten om de kracht van deze mantra op verschillende manieren te ervaren.

Sat Kirtan Kaur Khalsa, de voorzitter van het festival en oprichter van Nineminmax Business Yoga en Vergader met Jezelf leidt de meditatie en speelt live op het harmonium.

AANRADER: Voor de juiste uitspraak en meer achtergrond informatie geeft de Amerikaans Satkirin Kaur Khalsa op maandagavond een avondworkshop over de Jai Te Gang.

Sat Kirtan Kaur Khalsa

www.vergadermetjezelf.nl