Als je niet ergens voor staat, val je voor van alles.

Yogi Bhajan sprak over de 7 stappen naar Geluk.
De eerste stap beschrijft dat het essentieel is ergens voor te staan. Iets te vertegenwoordigen, je ergens aan te verbinden. Zodra dit helder wordt en je deze beslissing neemt straal je vastberadenheid en stabiliteit uit, een kwaliteit die Yogi Bhajan heeft gestimuleerd in zijn studenten met de woorden: Be the Lighthouse! Daarmee nodig je ook de ander uit hetzelfde te doen.

Een ieder heeft een Ware Zelf die uitgedragen kan worden! Herken, accepteer en stem in met jouw SAT NAAM en klim de ladder van geluk!

Hari Krishan Singh is Nederlander, wonend in Duitsland en mede-oprichter van de internationale Kundalini Yoga en Karam Kriya school Cherdi Kala. Hij reist en onderwijst in Europa, Australië en Azië als Lead Level 1 & 2 Teacher Trainer en is Karam Kriya Consultant en Trainer. Hij heeft wereldwijd vele trainingen opgezet in samenwerking met de Karam Kriya School van Shiv Charan Singh. Met diepgaand inzicht in de leer van Kundalini Yoga en Karam Kriya en een overvloedig gevoel voor humor laat Hari Krishan’s aanwezigheid mensen natuurlijkerwijs op hun gemak voelen. Zijn lessen faciliteren een diepgaand proces van zelfontwikkeling.Lees meer over Hari Krishan Singh op www.cherdikala.eu

Hij woont met zijn familie in Zuid-Duitsland in Yogahouse Prasaad, hun retreat centrum nabij het Bodenmeer.