Je vrouwelijke en mannelijke energie belichamen.

Word je bewust van de stroom van Shakti- en Shiva-energie. Door onze beoefening en meditatie krijgen we meer toegang tot deze energieën en creëren we de mogelijkheid om ze te combineren. Deze energieën, vrouwelijk en mannelijk, zijn in ons allemaal aanwezig, de vereniging ervan brengt volledige balans, vreugde en aanwezigheid. Deze heilige krachten stellen ons open om ons wezen te transformeren en een nieuw niveau van Zelfliefde te creëren en totaal te worden.

Dit zal ons een dieper besef geven van de goddelijkheid van het leven en kan elk hart beïnvloeden en openen. Door beweging, ademhaling en meditatie zullen we gebruik maken van deze heilige krachten, vanuit de diepte en deze met elkaar verbinden, dit zijn de frequenties die de sterren in dit Universum met elkaar verbinden. Het bekken is de toegangspoort tot onze basischakra, zetel van shakti, dan verplaatsen we de energie naar het derde oog, zetel van

Shiva, we zullen onze mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht brengen zodat we een evenwichtig leven kunnen leiden. Geef jezelf de hand, zeg JA om jezelf op een dieper niveau lief te hebben. Verbind kracht en kwetsbaarheid in een zoete innerlijke dans. Het gaat erom het pad van je eigen helende beweging te leren kennen, zodat het omarmen van elk aspect van jezelf heel vertrouwd wordt. Kracht verbonden met overgave en kwetsbaarheid gekoppeld aan moed.

Je eigen diepte vind je nooit in een ander, alleen in jezelf.

Ervaar mee en laten we dieper ademen, dieper duiken, laten we geworteld zijn in liefde en geleid worden door wijsheid…

Bhagat Singh & Harkiret Kaur