GURU GAITRI MANTRA Recitatie

Ervaar op diep niveau de 8 benamingen voor de Goddelijke Creatieve Energie:
Gobinday, Mukanday, Udaaray, Apaaray, Hariang, Kariang, Nirnaamay, Akaamay.

Je zit als een yogi/yogini, je keert naar binnen, gaat in een meditatieve staat of zelfs al in shuniya en begint met het herhalen van de mantra. Niet te luid, want anders hou je geen stem meer over. Ook niet perse mooi, het is geen zangles. De betekenis is niet het belangrijkst, de Naad doet sowieso zijn werk wel.
Je formuleert de woorden precies zo, dat je tong op de juiste plaatsen je gehemelte raakt en die meridianen gestimuleerd worden die het effect van de mantra bewerkstelligen. Je zit zo stil mogelijk, zodat de Kundalini Energie zijn weg kan vinden en dan…dan laat je alles wat er opkomt er gewoon zijn, zonder je ermee te identificeren en als je merkt dat je afdwaalt is er altijd de mantra, de woorden van de mantra zijn je houvast, je leidraad. Je blijft reciteren, no matter what en je laat de vibratie van de mantra voor je werken.
Of zoals Guru Dev Singh, Master van Sat Nam Rasayan, het zegt:
‘Take the Popcorn and Enjoy the Movie…’

Het effect van de GURU GAITRI MANTRA:
• Oplossen van Karmische blokkades
• Opruimen van Misverstanden uit het verleden
• Oplossen van Onbewuste blokkades met betrekking tot angst
• Balanceren van de linker en rechter hersenhelft
• Zuiveren van het electro-magnetisch veld
• Vergroten van Compassie en Geduld
• Bescherming tegen negatieve invloeden van buiten af.

We zullen deze Astangh mantra 2 uur lang reciteren.

Drs. Jeanine van der Vlies (Sachdhyan Kaur) voert een praktijk voor Sat Nam Rasayan Healing & Reading, Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en Past Life Regressie. Zij werkt met clienten van over de hele wereld, zowel persoonlijk als online. Ze is Kundalini Yoga & Meditatie lerares en geeft regelmatig Kundalini yoga & meditatie en healing workshops door heel Nederland.
Door frequente en jarenlange deelname aan de Japa Retreats (de Reman en de Surjhee, georganiseerd vanuit Sat Nam Rasayan en tevens deel van de Kundalini Yoga traditie) en haar eigen sadhana´s, kent zij als geen ander het magische veelzijdige effect van Japa Mantra. Gedurende deze recitatie zal zij vanuit shuniya de space houden.

www.shinecompany.nl