Leven in het ritme van de Maan.

Wij, als mens, Leven net zoals de natuur in hetzelfde ritme. Echter door veel verstoringen raken we dit ritme kwijt met als vervolg uit balans of beter gezegd ‘uit ritme’ te vallen. Zoals veel binnen zijn en leven, gebruik van schermen van telefoon en computer hebben negatief invloed op deze natuurlijke cyclus. Je begrijpt het niet zo goed waar het aan ligt, maar je kunt ineens zo moe zijn. Niet vooruit te branden terwijl je zoveel energie had een paar dagen ervoor.

Tijdens de workshop Living by the Moon zal er eerst een korte ‘technische’ uitleg zijn. Hierdoor ga je het begrijpen wat de invloeden zijn en zul je later beter in staat zijn om mee te bewegen.

Zodra je kunt mee bewegen, zul je gaan ervaren dat alles weer als vanzelf stroomt. Het kost je weinig moeite. Je begrijpt wanneer het de tijd is om te rusten of juist te ma(a)nifesteren! In het ritme van de Maan.

Laura Nidhan, enthousiaste Kundalini Yoga docente, geeft Kundalini Yoga lessen, workshop, trainingen en retreats. Via WEL LICHT, haar bedrijf, kun je ook deelnemen aan een online besloten Maan groep. Online Live Maan-meditatie en uitleg worden hier gegeven. Ook is er alle ruimte om te delen en vragen te stellen. En je krijgt haar e-book Living by the Moon bij aanmelding!

WEL LICHT, Laura Nidhan
www.wellicht.nu
www.wellicht.nu/living-by-the-moon/