De 11 maancentra van de vrouw naar de leer van Yogi Bhajan.

Voel je je emotioneel soms uit balans? De ene dag ben je krachtig en gaat alles wat je onderneemt goed, maar de volgende dag voel je je onzeker en durf je geen beslissingen te nemen. Je bent dan niet gek of in de war maar onder de invloed van één van je 11 maancentra. De maancentra zijn gevoelige punten in het lichaam van de vrouw die ontvankelijk zijn voor de energie van de maan. Elk van de 11 maancentra is steeds twee-en-een halve dag actief. Ze vormen een cyclus van 28 dagen die niet samenvalt met
de menstruatiecyclus. Elke vrouw heeft haar eigen unieke maancyclus. Tijdens de workshop leg ik uit hoe je je maancyclus kunt ontdekken en doen we oefeningen om de maancentra in balans te brengen.

Hariang Kaur geeft ook een All Camp les met het thema “Be the Lighthouse”, met een kriya om de aura te versterken. We beginnen met een staande warming up en doen daarna een kriya die onze aura stralender maakt. De aura strekt zich twee en een halve meter om ons heen uit. Hij maakt ook verbinding met het energieveld van de aarde. De kriya bevat verschillende oefeningen en meditaties die onze verbinding
met moeder aarde voelbaar maken of herstellen. Ze helpen ons om te gronden.
De oefeningen worden gedaan op live muziek die gespeeld wordt door Devi Sundri Kaur en Jakob van Ringen.

Christine Michon (Hariang Kaur) is sinds 1984 leerling van Yogi Bhajan. Bijna dagelijks geeft ze met veel plezier les in haar eigen yogacentrum en in de weekends de KRI Level 1, 2 en 3 Kundalini Yogalerarenopleiding. Ze heeft een aantal boeken over Kundalini yoga geschreven en vertaald onder andere Het Kundalini yoga werkboek van Yogi Bhajan.

Haar boek Groen en gezond gaat over het door Yogi Bhajan gegeven groene dieet. Sinds dit voorjaar organiseert ze 40 days Challenges waarbij ze mensen begeleid die 40 dagen het groene dieet volgen.

Meer over Hariang Kaur op de website van 3HO Nederland