Jij als NineMinMax Business Yogi, de yogastudio uit, de wereld in!

Leer te denken buiten je bestaande kaders en stap over je angsten. Laat je inspireren om de krachtige Kundalini Yoga teachings, waar je zelf zoveel aan hebt, vol zelfvertrouwen en met heel veel plezier in het bedrijfsleven te delen.

Met werkstress als beroepsziekte nr 1 en 1 – 7 mensen die een burn-out krijgen, is dat ook super hard nodig. De workshop is voor mij geslaagd als jij je eigen innerlijke kracht ontdekt en je het voor je ziet dat jij les geeft in het bedrijfsleven of op je eigen werk. Dan zal gemanifesteerd worden in 2020.

Business Yoga for True Wealth, Health and Happiness

Het lijkt af en toe dat je pas gelukkig kunt zijn, als je een 7-figure business hebt, een prachtig huis, een paar kinderen, maar ook een nanny, zodat je nog wel kunt blijven doen wat je voor de kids er waren kon doen.

In deze workshop staan we stil bij wat jij nodig hebt om je rijk en gelukkig te voelen en maak je voor jezelf een plan om dat in 2020 te manifesteren. We staan uitgebreid stil bij de relatie die je hebt met geld. Uiteraard gebruiken we krachtige NineMinMax meditaties om onze creativiteit op te wekken en onze eigen richting te vinden.

Sat Kirtan Kaur Khalsa heeft met de NineMinMax methode de Kundalini Yoga naar het bedrijfsleven gebracht, geeft trainingen en leidt andere yogadocenten op tot NineMinMax Business Yoga Specialist. In januari start haar 3-daagse leraren opleiding weer.

Sat Kirtan heeft 2 boeken geschreven: Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag en Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less. Het werk van Sat Kirtan is door het Internationale Kundalini Research Instituut (KRI) gecertificeerd, zowel haar boeken als haar training.

Sat Kirtan is de voorzitter van het festival.