fbpx

Workshop to balance, revitalize and ignite your core vitality.

Een workshop voor vrouwen waarin we gaan connecten met onze “root”, via pelvic visualisatie, yoga en beweging. De vitaliteit van een vrouw ligt in haar pelvis (bekken) en het geeft enorme kracht & joy als we hier een sterke band mee hebben. Siridyal zal je begeleiden en helpen met het voelen van deze kracht die je altijd bij je draagt.

Siridyal Kaur geeft meer dan 10 jaar kundalini yoga en meditatie les en begon hiermee in 1997. Ze ontmoette Yogi Bhajan in Amsterdam en Hamburg en verhuisde in 1999 naar Espanola, New Mexico om rechtstreeks met hem te studeren. Ze werd zeer geraakt door de teachings voor vrouwen en zwangerschap en zij paste deze dan ook toe bij haar beide zwangerschappen van haar kinderen. Ze vindt het heerlijk om vrouwen te inspireren en vrouwen hun oerkracht te laten voelen en behouden en ze echt te inspireren om deze Shakti energie te belichamen. Ze is ook een Sat Nam Rasayan-Healer en ze geeft Kundalini Yoga en ZwangerschapsYoga en Meditatie lessen in Maastricht en Healings vanuit haar huis.

Sirdyals man, Amrit Singh, is ook een Kundalini Yoga Docent en Trainer en ze zijn al bijna 20 jaar samen op dit mooie Pad van Kundalini Yoga.
Ze hebben samen 2 kinderen en wonen in Maastricht na bijna 9 jaar in New Mexico en 9 jaar Los Angeles te hebben gewoond.