Siridyal Kaur heeft persoonlijk van Yogi Bhajan een techniek geleerd voor de vrouw hoe zij haar navel punt kan centreren. In deze workshop zal ze deze techniek delen en je tevens leren hoe je zelf die techniek kan toepassen. Ook gaat ze laten zien en voelen hoe je jezelf een fijne buikmassage kan geven om je buik en bekken gebied te ontspannen van stress en triggerpoints.

Een sterk Navel Punt geeft je zekerheid, helpt bij rugklachten, draagt bij aan een mooie projectie van wie je bent en geeft je letterlijk een gevoel van In je Balance Centrum te zitten.

Neem een fijne olie mee die je lekker vindt ruiken. Siridyal zal ook wat olie meenemen als je die vergeten bent. Een klein handdoekje meenemen is ook handig zodat je geen olie op je kleren krijgt.

Siridyal Kaur geeft meer dan 10 jaar kundalini yoga en meditatie les en begon hiermee in 1997. Ze ontmoette Yogi Bhajan in Amsterdam en Hamburg en verhuisde in 1999 naar Espanola, New Mexico om rechtstreeks met hem te studeren. Ze werd zeer geraakt door de teachings voor vrouwen en zwangerschap en zij paste deze dan ook toe bij haar beide zwangerschappen van haar kinderen. Ze vindt het heerlijk om vrouwen te inspireren en vrouwen hun oerkracht te laten voelen en behouden en ze echt te inspireren om deze Shakti energie te belichamen. Ze is ook een Sat Nam Rasayan-Healer en ze geeft Kundalini Yoga en ZwangerschapsYoga en Meditatie lessen in Maastricht en Healings vanuit haar huis.

Sirdyals man, Amrit Singh, is ook een Kundalini Yoga Docent en Trainer en ze zijn al bijna 20 jaar samen op dit mooie Pad van Kundalini Yoga.
Ze hebben samen 2 kinderen en wonen in Maastricht na bijna 9 jaar in New Mexico en 9 jaar Los Angeles te hebben gewoond.