Eten als een yogi… maar hoe doe je dat eigenlijk?

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op verschillende voedingsfilosofieën en Ayurveda. Ayurveda is een integraal systeem dat als doel heeft lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid te bevorderen en te behouden. Een belangrijke manier waarop dat gebeurd is door middel van voeding. Voeding als medicijn dus!
We doen een korte yogaset voor de spijsvertering en gaan daarna met onze zintuigen aan de slag. We ruiken, voelen, proeven én horen verschillende kruiden en specerijen. Leer welk kruid het beste bij jou past!

Marjolein is in 1998 begonnen met de Raja yoga opleiding in Amsterdam. Twaalf jaar geleden kwam zij in aanraking met Kundalini yoga.

Marjolein is vervanger bij verschillende yogastudio’s in Haarlem e.o. en organiseert samen met haar collega Rianne van Huijstee verschillende intensives op het gebied van kundalini yoga en voeding. Verder werkt zij als ‘foodeducator’ & veganistische kok en is ze gespecialiseerd in de kracht van planten en kruiden. Yoga en voeding combineert zij dus graag!

www.goedzoet.nl