Deze workshop is om het immuunsysteem te versterken en je energieniveau te verhogen. In de Coronatijd waarin een sterk immuunsysteem zo belangrijk is voor onze eigen gezondheid en voor die van anderen helpt Kundalini yoga om gezond te blijven.

De kriya die ik ga geven werkt speciaal op het immuunsysteem. De oefeningen zijn heel gevarieerd en laten het bloed flink door je lichaam circuleren waardoor je je al tijdens het oefenen lekker warm en opgeladen voelt.

Na de kriya doen we een meditatie met de mantra Ang Sang Wahe Guru. De meditatie maakt ons bewust van de oneindige liefdevolle kosmische energie die elke cel, elk ledemaat (ang) doordringt. De yogi zegt dat de energie van de schepper in elke cel van ons lichaam danst. De mantra geeft een gevoel van vrede. Tijdens het chanten van de mantra voelen we ons verbonden met de sangat die wordt gevormd door alle deelnemers van het festival.

Je kunt tijdens het oefenen de ramen open zetten voor voldoende luchtcirculatie, je krijgt het niet koud. Voor de ontspanning doe je ze weer dicht en ga je liggen met een deken over je heen. Dek je toe om niet af te koelen en laat de oefeningen hun helende uitwerking hebben.

Hariang Kaur