fbpx

Wil je ervaren hoe Kundalini Yoga gegeven kan worden aan mensen op hoge leeftijd of met een beweegconditie dan is deze workshop wat voor jou. Ben je leraar die zich wil verdiepen in een doelgroep die reguliere lessen niet kan volgen, of ben je op hoge leeftijd of heb je een beweegconditie waardoor je niet op de grond kunt zitten of langdurig kunt staan, kom dan ervaren wat de effecten zijn als je Kundalini Yoga beoefent.

Monique Siahaya-Amnrit Kriya van Yoga Namo en Ivonne Wopereis van Yoga Natuurlijk richten zich al vele jaren op Kundalini Yoga, Yoga op de Stoel, Senioren Yoga en Yoga voor Mantelzorgers. Monique geeft trainingen Grondbeginselen Kundalini Yoga op de Stoel voor zorgorganisaties en aan mensen die werken in de zorg en was daarnaast docent aan de Fachausbildung Kundalini Yoga für Senioren in Duitsland. Momenteel zijn Monique en Ivonne bezig met het volgen van segmenten van de Kundalini Yoga Therapy Training van het Guru Ram Das Centre for Medicine Humanology.

Samen ontwikkelden ze het Programma Yoga voor Mantelzorgers. Het werkboek is KRI gecertificeerd door het Kundalini Research Institute – USA. De training is in behandeling voor
certificering.

YogavoorMantelzorgers – YogaNamoNatuurlijk
e-mail: info@yoganamo.nl of info@YogaNamoNatuurlijk.nl