Sat naam, mijn naam is Bhagat Singh.

De betekenis van mijn spirituele naam Bhagat is “toegewijde”, en zo kan je mij ook het best omschrijven als ik een kriya of meditatie doe. Ik ga er helemaal voor, vol overgave en vertrouwen. In het jaar 1997 heb ik een prachtige energetische ervaring gehad, een paar weken heb ik de wereld mogen zien vanuit een heel licht en helder perspectief. De helderheid nam echter al snel af door oude patronen, onzekerheden en ongezonde keuzes. Pas in 2012 vond ik Kundalini Yoga, na de eerste les nam het licht in mij al toe. Dat maakte me dolblij, ik was waar ik zijn moest. En sindsdien heeft het mijn pad zo aanzienlijk verrijkt, er mag telkens weer meer en meer liefde door mijn leven stromen.

Ik help graag iedereen die zijn leven vrijer wilt leven, meer werkelijkheid wilt ervaren en de uitdaging met alle delen van zichzelf aan durft te gaan. Vandaar ook mijn inzet voor voor het Festival het Kundalini Yoga Nederland.

Ik ben verantwoordelijk voor de zakelijke overeenkomsten en het geldverkeer, denk graag mee met iedereen als het gaat om organisatie van evenementen en het matchen van vraag en aanbod tussen gelijkgestemden.

Lees meer over mijn werk