FAQ

Tickets:

* Is er ook dit jaar weer korting voor KYN leden? Ja 11% op full festival en dag tickets. Vraag de kortingscode op bij KYN. 

* Welke verschillende tickets zijn er? Je kan één of meerdere dagtickets of een full festival ticket kopen. 

* Kan ik met een dagticket eerder komen om de Sadhana mee te maken? Ja, je kan een losse voor-overnachting en/of na-overnachting bij je ticket boeken. Je bent bij een voor-overnachting welkom vanaf het diner en bij de na-overnachting vertrek je na het ontbijt.

 

Bazaar:

* Kan ik met mijn -handgemaakte- biologische, fairtrade spullen op de bazaar staan? Voor de bazaar kun je contact opnemen met Livjot Kaur, livjot.kaur.belgium@gmail.com .

* Kan ik mijn diensten als masseur of behandelaar op het festival delen? Voor de healing area vragen we je contact op te nemen met Tejpal, Erik van Dungen. erikvandendungen@gmail.com

* Ik wil graag naar het festival komen, maar kan het niet betalen. Geen probleem. Er zijn een beperkt aantal uitwisselingsplaatsen beschikbaar. Stuur hiervoor een mail naar info@kundaliniyogafestival.nl en we zullen contact met je opnemen.

 

Hoe zit het met de covid regels?

We hanteren de geldende regels op dat moment. Mocht het festival door de maatregelen niet door kunnen gaan, dan krijg je je geld terug of een voucher voor volgend jaar. Het festival zal dan alleen online doorgaan.

 

Overnachten 

* Ik wil graag met mijn vriend/ vriendin op een kamer, kan dat? Ja, dat kan. Hiervoor heb je voor jullie allebei een upgrade kamerticket nodig. In de omschrijving zet je de naam met wie je de kamer wilt delen.