Rode Tent

 

 

Lieve vrouw,

Wees welkom in de Rode Tent! Ook in het online programma zijn diverse workshops uit de Rode Tent opgenomen. 

Hieronder lees je wat een Rode Tent is en wat je op een live event kan verwachten. 

Om je even terug te trekken en te herbronnen.

Om jezelf de nodige rust te gunnen als je in je moontime bent of om in alle kalmte je baby te voeden.

Je bereikt niet steeds de beste resultaten door inspanning, soms is er vertraging en verteringstijd nodig. Zeker in de winter, het meest Yinne seizoen, is het belangrijk voor vrouwen om zich in hun grot terug te kunnen trekken. Die veilige en intieme plek willen wij hier bieden tijdens het festival.

We zorgen voor een hoekje met thee en versnaperingen zodat je echt kan landen of wat kan blijven hangen in de Rode tent. Alleen of met andere zusters.

Laaf je aan de workshops die we op deze bijzondere plek aanbieden, smul en drink tot je verzadigd bent van de vrouwenwijsheid die we aan elkaar kunnen schenken.

De Rode tent is een warme ruimte in het prachtige kasteel De Berckt om met elkaar te sharen, om gesprekken te voeren van vrouw tot vrouw. Ruimte om elkaar te omarmen of om je te laten omhullen door een Rebozzo-ritueel; het stevig ingebonden worden met doeken om nog dieper te kunnen ontspannen.

We bieden jou de kans om een Yoni-steam te ervaren, een helend en zuiverend kruidenbad voor je womb. Breng hiervoor een handdoek mee, wij assisteren jou graag bij dit eeuwenoude vrouwenritueel. 

Voel je welkom, we ontvangen jou met plezier!

Kirin Shanti Kaur, Hoedster van de Rode tent 

& de SEVASisters