In 2016 ging ik voor het eerst naar het Kundalini yoga festival in Frankrijk. Het was een geweldig intensieve ervaring en life changing event om met mijn hele gezin een week het yogische leven te ervaren. Opstaan, yoga en meditaties doen voor de zon opkomt, kitcharee eten in grote rijen op de grond en seva in de keuken. Daar waar we met 3000 andere yogi’s werkten en mediteerden, laaide mijn liefde voor de kundalini yoga op en ik besloot om na mijn Hatha yoga studie de kundalini yoga leraren opleiding te gaan volgen. Samen met mijn man Jagdeep Prem (Wim van Hal)  heb ik de opleiding voor kundalini yoga leraar gevolgd. Daarna heb ik me verder verdiept in yoga nidra, mindfulness voor jongeren en coaching voor vrouwen in een transitie fase.

Jagat Prem. Deze naam vertelt me én herinnert mij aan mijn doel in dit leven. Door het volgen van mijn spirituele pad kan ik met iedereen, het hele universum, (Jagat) mijn goddelijke liefde (Prem) delen. Vanuit deze liefde kan ik anderen dienen, inspireren en “upliften”.
Het Kundalini Yoga Festival is daar de perfecte plek voor en ik werk dan ook met liefde mee aan het bouwen van deze website en het organiseren van het festival.

Lees meer over mijn werk