40-daagse mantra challenge

Leef dichtbij je Ziel en vol vreugde zul je thuis komen

Bereid je voor op het festival al door dagelijks samen te zingen en te mediteren op de prachtige Shalok - het laatste vers uit de Japji.

We hebben een celestial communication ontwikkeld om je te helpen de woorden en klanken van de Shalok dieper te ervaren en te integreren in je lichaam.

***

Prepare for the festival by daily singing and meditating together on the beautiful Shalok - the final verse from Japji. We have developed a celestial communication to help you experience and integrate the words and sounds of the Shalok more deeply into your body.

Shalok

Het Shalok is de laatste pauri (vers) van de Japji, een spirituele tekst uit het Sikhisme.

Het bevat diepe wijsheid en is bedoeld om ons je te helpen je bewustzijn te verruimen en je relatie met het goddelijke te verdiepen.

Het reciteren van deze prachtige woorden kan je helpen om meer in contact te komen met onze innerlijke bron van kracht en vrede.

Japji verdieping

Tijdens de challenge krijg je iedere week een nieuwe masterclass in je inbox om je kennis en ervaring met Japji te verdiepen. Hieronder zie je de internationale leraren die je allemaal op hun eigen manier meenmen in de betekenis, geschiedenis en toepassing van Japji, the Song of the Soul

Japji masterclass with storyteller

Guruka Singh Khala

Celestial Communication

Adarsh Kaur from USA

Japji Masterclass in het Nederlands

Guru Gian (Jasper Kok)

Japji Masterclass

Sotantar Singh

Bekijk de Shalok Mantra Challenge Video

Over de ticketopties

We bieden verschillende ticketopties aan: Budget Ticket (11 euro), Normaal Ticket (22 euro) en Support Ticket (33 euro).

De Budget Tickets zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag willen meedoen, maar zich het normale ticket niet kunnen veroorloven. Met een Support Ticket kun je ons helpen om de Budget Tickets mogelijk te maken en zorg je ervoor dat meer mensen van de mantra challenge kunnen genieten.