Sense the embodiment of the sacred marriage within door Hari Avtar

 

Polarity is all around and within us. As we move in the dance of the polarities yin and yang, our hearts get liberated, so we can live our souls authentically. Come to experience yin and yang in yourself through different tools and sense the embodiment of the sacred marriage within! 

 

Over Annelies Hari Avtar:

 

Ik ben een voormalig Japanoloog die vijf jaar in Japan woonde en daar werd ondergedompeld in de cultuur, taal, voeding en levensstijl. Tijdens mijn verblijf maakte ik kennis met shiatsu, de Japanse drukpuntmassage, wat uitgroeide tot een passie voor holistische geneeswijzen. Deze passie leidde mij naar andere geneeswijzen, zoals meditatie, systemisch werk, droombegeleiding, kundalini yoga en sjamanisme. Samen met mijn echtgenoot run ik het centrum IYASHI, waar wij mensen begeleiden op hun weg naar bewuste ontwikkeling en groei.

Naast mijn opleiding tot shiatsu beoefenaar en docent ben ik ook opgeleid als consulent gezonde leefgewoonten, heb ik kennis van evolutiepsychologie en heb ik me gespecialiseerd in droomgids en systemisch werk. Ik heb ook verschillende Kundalini Yoga-opleidingen gevolgd, zoals level I en II, en heb cursussen gevolgd in PSYCH-K®, PER-K® en Live the Connection. Daarnaast heb ik aanvullende cursussen gevolgd in Seiki, Hatha en Chakra Yoga, Tao Yoga, macrobiotiek, Childplay Yoga en opstellingen van het verlangen. Ik ben ook bij de Shamanic Academy geweest en heb de Wisdom of Trauma Retreat van Gabor Maté bijgewoond.

Vandaag de dag richt ik me op de archetypes van moeder, priesteres, yogi en sjamaan en inspireert me dit om anderen te begeleiden op hun spirituele pad. Ik ben ook moeder van vier kinderen.

 

Lees meer over mijn werk op Iyashi, centrum voor heling:

https://www.iyashi.be/