Welkom bij het Kundalini yoga festival - een viering gewijd aan de beoefening van Kundalini yoga, waarin authentieke vreugde, vrijheid, muziek en toewijding centraal staan.

Kom en ervaar de diepe verbinding met jezelf en anderen terwijl je jezelf onderdompelt in de rijke tradities en cultuur van deze oude wijsheid en lifestyle.

Live Mantra concerten ** Gong Puja ** Rode Tent ** Healing ** Massage ** Kids club ** Mannencirkel ** Gurdwara Service ** Aquarian Sadhana

Datum: 26 t/m 29 mei 2023 (4 dagen en drie nachten)

Locatie: De Stulp in Baarn

5 redenen om naar het Kundalini Yoga festival te komen

🧡 Live muziek tijdens concerten en sadhana

🧡 Ontspannen en vriendelijke sfeer vanuit hartsverbinding

🧡 Heel veel verdiepende, inspirerende workshops die elders zeer kostbaar zijn of niet in Nederland te volgen zijn

🧡 Een fantastische kans om je spirituele (en) yoga beoefening te verdiepen

🧡 Maak kennis met de yoga lifestyle met zorg voor je lichaam en ziel

Let's raise the vibration

Kids op 't festival

Neem je gezin mee naar het yoga festival, even helemaal eruit in de natuur, in het zuiden van het land. 

Voor jou als ouder zijn er inspirerende workshops en mooie meditaties, voor de kids is er een leuk programma.

Impressie Gong Bad tijdens Zomer festival Baarn 2022

Seva

Het succes van het festival is afhankelijk van de inzet van alle deelnemers, die elk hun eigen seva taak hebben. Deze taken kunnen variëren van het opzetten van tenten en het klaarmaken van eten tot het organiseren van workshops en het opruimen van het terrein na afloop. Door samen te werken aan deze taken ontstaat er een gevoel van gemeenschappelijkheid en verbondenheid tussen de deelnemers.

De seva activiteiten worden vaak als gezellig ervaren omdat ze een gelegenheid bieden om elkaar beter te leren kennen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Bovendien dragen ze bij aan de positieve sfeer van het festival, waardoor iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Door de inzet van alle deelnemers is het festival meer dan alleen een toeschouwersevenement, maar een gedeelde ervaring waar iedereen aan bijdraagt en van geniet.