40-daagse mantra challenge

Leef dichtbij je Ziel en vol vreugde zul je thuis komen

Bereid je voor op het festival al door dagelijks samen te zingen en te mediteren op de prachtige Shalok - het laatste vers uit de Japji.

We hebben een celestial communication ontwikkeld om je te helpen de woorden en klanken van de Shalok dieper te ervaren en te integreren in je lichaam.

Start online challenge: Zondag 16 april 19:00 met een masterclass over Japji met Guru Gian van de Kundalini Yoga Club.

***

Prepare for the festival by daily singing and meditating together on the beautiful Shalok - the final verse from Japji. We have developed a celestial communication to help you experience and integrate the words and sounds of the Shalok more deeply into your body.

Start your online challenge on Sunday, April 16th at 7:00 PM with a masterclass on Japji by Guru Gian from the Kundalini Yoga Club!

Bekijk de Shalok Mantra Challenge Video

Shalok

Het Shalok is de laatste pauri (vers) van de Japji, een spirituele tekst uit het Sikhisme.

Het bevat diepe wijsheid en is bedoeld om ons je te helpen je bewustzijn te verruimen en je relatie met het goddelijke te verdiepen.

Het reciteren van deze prachtige woorden kan je helpen om meer in contact te komen met onze innerlijke bron van kracht en vrede.

Over de ticketopties

We bieden verschillende ticketopties aan: Budget Ticket (11 euro), Normaal Ticket (22 euro) en Support Ticket (33 euro).

De Budget Tickets zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag willen meedoen, maar zich het normale ticket niet kunnen veroorloven. Met een Support Ticket kun je ons helpen om de Budget Tickets mogelijk te maken en zorg je ervoor dat meer mensen van de mantra challenge kunnen genieten.