Cirkel over borstkanker en baarmoederhalskanker in de Rode tent door Charanpal Kaur

In de Rode Tent maken we ruimte om met elkaar samen te zijn in het licht van Borstkanker en Baarmoederhalskanker. Als je ermee te maken krijgt, staat de wereld even stil. Waar is het Licht dan?

We horen om ons heen van vriendinnen, zussen en lieve vrouwen die hiermee te maken krijgen. Er zijn veel varianten, veel verschillende oplossingen. Deze cirkel is om met de ‘spreekstok’ in de hand te delen wat er in je leeft. Heeft deze kanker jou aangeraakt en beroerd?

Charanpal Kaur voelt de roep om deze cirkel te openen. Omdat erover praten echt helpt. Omdat de verbinding samen met andere vrouwen helend is. Omdat in de spirituele traditie van de Rode Tent en Kundalini Yoga er een nieuw licht mag schijnen, zodat je ‘het Pure Licht binnenin je’ werkelijk als gids kunt voelen. We mogen de narigheid, het donker, de pijn, onzekerheid en angst uitspreken. We mogen ook onze overwinningen, kracht, liefde en zachtheid uitspreken.

We weten niet waar het Licht ons brengt… maar we weten wel dat als we het Licht toelaten, we weer ruimte voelen in onszelf en nieuw perspectief mogelijk is. Daarvoor komen we samen. Wahe Guru.


Charanpal Kaur runt LUST FoR LIFE - kundalini yogastudio en shiatsu praktijk in Venlo en Velden in Limburg.  www.charlottegeven.nl