Het Hart workshop door Charanpal

Charanpal Kaur geeft je haar kennis mee over het hart. Met hart en ziel. Met een glimlach.

Ons hart is als een ‘Keizerin’ of ‘Keizer’. Het neemt een centrale plaats in bij je spirituele zoektocht: je hart zoekt verbinding, wil liefde geven en ontvangen, kent eindeloze dieptes en prachtige hoogtes, verlangt puur bewustzijn en een manier om dienstbaar te kunnen zijn. In een yogales wordt vaak over het hart, je hart, gesproken, maar wat wordt er nu precies bedoeld? En wat weten we er eigenlijk van? Je leert in deze workshop je hartenergie een plek te geven in je lichaam.

Ons hart is vol passie, inspiratie en vuur. Soms hebben we er teveel van, soms te weinig. Je leert over ritme en tijdsdruk. Je leert hoe je je emoties kunt verzachten. Je gaat jezelf hiermee een steuntje in de rug geven. 

Je hart is ook de basis van je Neutral Mind. Hoe kun je jezelf in evenwicht houden? Dit is de kans om je hart te bevrijden - van ongewenste herinneringen én van al te glorieuze verwachtingen. Om puur te kunnen zijn, SAT NAAM.

Dit is een verstilde workshop, misschien niet zo emotioneel als je zou denken… We gaan zachte oefeningen doen en samenwerken. We doen meditaties en visualisaties en komen tot rust.


Charanpal Kaur runt LUST FoR LIFE - kundalini yogastudio en shiatsu praktijk in Venlo en Velden in Limburg.  www.charlottegeven.nl