Rode Tent Programma

Lieve vrouw,
Wees welkom in de Rode Tent om je even terug te trekken en te herbronnen. Om jezelf de nodige rust te gunnen als je in je moontime bent of om in alle kalmte je baby te voeden.
Je bereikt niet steeds de beste resultaten door inspanning, soms is er vertraging en verteringstijd nodig. Zeker voor vrouwen is het belangrijk om zich af en toe terug te kunnen trekken en diep te ontspannen. Die veilige en intieme plek willen wij hier bieden tijdens het festival.
We zorgen voor een hoekje met thee en versnaperingen zodat je kan landen of wat kan verwijlen in de Rode tent tijdens of na de andere activiteiten van het kundalini yogafestival.

Healingscircles Winterfestival in de Rode tent
De Rode tent biedt een aantal helende deelcirkels voor vrouwen die je kunnen helpen om de ervaringen te integreren van de “Aquarian tantric circle”. Het accent ligt op healing, sharing, helend bodywork en rituelen die je bij je vrouwelijke kracht brengen, bij de yinne energie in jezelf.
Vrijdag 16 december
19u- 19u45 Openingsritueel Rode tent met intentiecirkel samen met de hoedsters en sevadars van de Rode tent. Wat is jouw intentie voor dit weekend? Wat hebben wij nodig om de vrouwelijke pool in de tantric circle te voeden? Wat mag transformeren en helen?
Zaterdag 17 december
19u30 – 20u30 Sharingcirkel & diepe relaxatie met Jagat Prem en Kirin Shanti. Luisteren naar elkaars beleving van de Aquarian tantric circle in de traditie van de Rode tent; respectvol, oordeelloos en helend. Hoe inspireert het jou als vrouw in deze bijzondere tijd? Waar raakt het jou in je proces? Er is ook ruimte om diep te luisteren naar jezelf en naar je lichaam.
Bij een grote opkomst zal er een bijkomende Sharingcircle voor vrouwen gefaciliteerd worden door Jolene Pritam Dharma in de kapel. In de kapel kan je ook aansluiten bij een mixed cirkel.
Zondag 18 december
In de Rode tent
10u-12u30 Helende aanrakingscirkel met Charan Kamal. Tijd om bij jezelf te komen en bij elkaar als sisters. Je wordt begeleid om elkaar te verwennen met een Rebozzo-ritueel, een helende techniek met aanraking en Rebozzo-sjaals. Breng je eigen Rebozzosjaal(s) mee als je die hebt.
In de kapel
10u-11u15 Journey of the feminine & Yoga Nidra met Jagat Prem.
11u30-12u30  Deelcirkel met Celestial communication met Jolene Pritam Dharma en Kirin Shanti
Celestial communication brengt jou via mantra en helende beweging bij je subtiele zelf. Einde met sharing; Wat heeft dit weekend jou gebracht? Wat neem je mee naar huis?
Individuele Healing door Yonisteam: Op zaterdagavond en zondagvoormiddag
We bieden jou vanuit de Rode tent de kans om een Yoni-steam te ervaren in een afgesloten ruimte. Het is een zuiverend stoombad met kruiden voor je womb. Dit kruidenbad helpt om fysiek  en psychisch spanningen los te laten en brengt heling op vele niveau’s. Het is aangeraden om nadien wat platte rust te nemen om na te voelen, dit kan in de Rode tent. Het is niet aangeraden voor vrouwen die zwanger zijn of menstrueren. Het is als vrouw een prachtig cadeau aan jezelf!
Reserveer je plekje voor een yonisteam door je naam op te lijsten in de Rode tent en een bedrag te doneren voor de seva. Breng hiervoor een handdoek mee. Spreek ons aan bij vragen voor of na je ervaring met dit eeuwenoude vrouwenritueel.

Individuele Healing door Closing the bones-massage
Voor dit helend ritueel dat eveneens afkomstig is uit eeuwenoude vrouwentradities, kan je inschrijven via de websitepagina van de Healers.

Voel je welkom, we ontvangen jou met plezier!
Kirin Shanti, Jagat Prem, Jolene Pritam Dharma, Charan Kamal & sevadars van de Rode tent